Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Interieur Collectie Dagen verplaatst naar september 2021

De Interieur Collectie Dagen stonden gepland voor eind januari/begin februari 2021, maar worden vanwege corona doorgeschoven naar september volgend jaar.


Oorspronkelijk zouden de Interieur Collectie Dagen afgelopen september worden gehouden, maar vanwege de uitbraak van het coronavirus werd in mei besloten om de beurs in Gorinchem te verplaatsen naar begin 2021. Dat leek enige tijd haalbaar, maar vanwege de recente door de overheid opgelegde beperkingen sloegen exposanten aan het twijfelen. Beursorganisator Easyfairs heeft daarom besloten het evenement te verplaatsen naar 12, 13 en 14 september 2021, vrijwel exact een jaar na de oorspronkelijk geplande datum.

Meer beperkingen
Easyfairs ontwikkelde de afgelopen maanden protocollen waardoor het mogelijk was om toch beurzen te kunnen organiseren. Zo wist het in september de najaarseditie van Trendz in de Evenementenhal in Gorinchem te houden, zij het in sterk afgeslankte vorm. Vanwege de recente aanscherpingen van de overheid is het momenteel niet meer mogelijk om beurzen te houden en is er geen zekerheid wanneer deze restricties worden opgeheven.

Onzekerheid voor exposanten
'Door de onzekere richting van de tweede coronagolf zijn we in gesprek gegaan met belanghebbenden van het evenement. De exposanten hebben bij een recente uitvraag vrijwel unaniem aangegeven een voorkeur te hebben om het evenement door te schuiven naar september. We hebben besloten om hier gehoor aan te geven', aldus Mascha de Bruin, verantwoordelijk voor Event Interior & Retail bij Easyfairs.

Mer informatie: www.interieurcollectiedagen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten