Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Interieuradviesdagen bij Hornbach

Ieder weekend in oktober organiseert Hornbach interieuradviesdagen. Tegen betaling krijgen consumenten advies van een externe styliste.

‘Tijdens de interieuradviesdagen inspireren we bezoekers met handige tips voor een nieuw interieur’, vertelt Maarten Post, marketingmanager Hornbach Nederland. ‘Dat kunnen we zelf doen, maar tijdens de adviesdagen schakelen we externe stylisten in. Dit zijn experts die ruime ervaring hebben in het adviseren van particulieren. De stylisten kunnen helpen met een inspirerende interieurschets, geven ideeën voor een betere meubelopstelling, kleuradvies of decoratietips.’ Het is niet de eerste keer dat Hornbach dergelijke adviesdagen organiseert, maar er moet nu wel 25 euro per gesprek van een uur worden afgerekend. Vroeger was dat gratis.

Voor vrouw én man
Volgens Post is er goede belangstelling voor de dagen en zijn het vooral vrouwen die er op af komen. Het gegeven dat Hornbach slechts een beperkt aantal vestigingen heeft en dat de relatie bouwmarkt-vrouw niet de meest voor de hand liggende combinatie is, is volgens Post geen probleem. ‘Wij hebben twee voordelen: we hebben een groot assortiment, ook in decoratieve producten. Ten tweede: interieuradvies wordt geassocieerd met de woninginrichter en daar wil de man niet heen. Bij ons kan hij zijn hart ophalen.’

Meer informatie: www.hornbach.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten