Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Interieurfestival voor detaillisten

Op 4 en 5 november wordt in Nunspeet het lol-interieurfestival gehouden waarbij lol staat voor Love of Living. Tijdens het evenement zijn er workshops en presentaties. Het is een initiatief van en achttal leveranciers.

'Een hele dag lol, wie wil dat nou niet? Dit interieurfestival is een combinatie van de twee grootste trends van dit moment: het bezoeken van festivals en het stylen van interieurs.' Zo presenteert het festival zich op de site. Het tweedaagse evenement is een samenwerking van een achttal leveranciers: AkzoNobel, B&C, Arte, Eijffinger, Moduleo, Somfy, Tarkett/Desso en Vadain.

Fun, food en future
Bezoekers van het festival zijn mensen die werkzaam zijn als woninginrichter of in verf- en behangspeciaalzaken en volgens de organisatie krijgen zij 'fun, food en future living'. Concreet betekent het workhops en presentaties, plus een feest op de eerste dag en een borrel op de tweede dag. De plaats van samenkomst is een voormalige productiehal van B&C die volledig gestyled gaat worden zodat retailers die vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en verf verkopen ideeën en inspiratie krijgen.

Social media
Informatie over het festival wordt vooral verspreid via Facebook, Pinterest en Instagram. Daarnaast is er de site www.lol-festival.nl.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten