Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Interne verbouwing en verschuivingen beurscentrum ETC

Beurscentrum ETC in Culemborg wordt momenteel intern verbouwd. Diverse standhouders verhuizen binnen het pand en met ingang van de najaarsbeurs zijn er een aantal nieuwe exposanten.

Per 1 september zijn er een aantal nieuwe exposanten aanwezig zijn in het ETC. Het betreft Cunera (karpetten), Bohemian Works (houten vloeren), uit België Alra Design (meubel- en interieurstoffen), Harotex (gordijnenatelier), Studio Lemarez (bronzen beelden), het Franse Kok Maison (meubelen) en uit Duitsland Winter Creation(leer en kunstleer). Mogelijk komen er voor de najaarsbeurs nog nieuwe exposanten bij.

Interne verschuivingen
Intern verschuiven een aantal exposanten en ook zijn er diverse exposanten die hun stand vergroten. De entree krijgt een make over met als thema ‘De pracht van ambacht’. Wie alles precies wil weten, vindt op de site van het ETC Expo een plattegrond, voorzien van stand nummers.
De najaarsbeurs in het ETC vindt plaats 14, 15 en 16 september. Op de eerste dag, zondag 14 september, zijn ook consumenten welkom. De dagen erna zijn uitsluitend bedoeld voor het vakpubliek.

Meer informatie: www.etcexpo.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten