Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Interstuhl wint WK kantoorstoel-hockey

Vandaag start in Keulen Orgatec, beurs voor kantoorinrichting. Als aftrap werd gisteren het WK kantoorstoelhockey gehouden. Fabrikant Interstuhl ging met de eer strijken.Kantoorinrichting is serious business, maar een beetje Spass aan de vooravond van kantoorinrichtingsbeurs Orgatec kon er wel van af. Dus organiseerde de Duitse projectinrichter BKE Fislage gisteren een toernooi kantoorstoelhockey. Om dat een beetje cachet te geven werd het meteen gebombardeerd tot het Chair-Hockey World Championship want Orgatec trekt exposanten en bezoekers uit de hele wereld en dan kun je niet aankomen met een potje kantoorstoelhockey met louter teams uit eigen land, zo bedacht Jens Fislage, bedenker van het evenement en tevens directeur van BKE Fislage.

Duits onderonsje
Toch werd de finale een potje tussen twee Duitse teams met – niet geheel onverwacht want ze hadden veel geoefend – het team van Fislage als een van de finalisten. Maar de Mannschaft van de organisator was sportief en de winnaar werd het team van de Duitse fabrikant Interstuhl (zie foto). Het totale inschrijfgeld, 2.400 euro, ging naar een goed doel.
Wie zelf eens wil ervaren hoe dat nu gaat om vanuit een kantoorstoel met een hockeystick te zwaaien, kan dat op de beurs proberen. Iedere dag is dat mogelijk tussen 17.00 en 22.00 uur op een speciaal speelveld.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten