Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Interzum is echte novitenbeurs

Interzum is een van de meest trendsettende beurzen. De beurs toont technieken en materialen van de toeleveringsindustrie en loopt voor op meubel- en andere interieurbeurzen.

Gisteren begon in Frankfurt Heimtextil en volgende week start in Keulen de meubelbeurs IMM. Beide beurzen zeggen trendsettend te zijn, maar feitelijk loopt de Interzum op beide beurzen voor. Interzum wordt weliswaar maar eens in de twee jaar gehouden, maar op de eerstvolgende editie (21 t/m 24 mei in Keulen) zullen zaken getoond worden die in januari 2020 op Heimtextil en IMM te zien zullen in complete producten. Want bij Interzum gaat het om innovatieve materialen, nieuwe toepassingen en bijzondere technieken.

Nieuwe materialen en technieken
Nieuwe matrastijken, bijzondere snijmachines voor leer en meubelstoffen, ingenieuze klap- en schuifsystemen voor banken en kasten en fraaie oppervlaktetechnieken zijn kenmerkend voor Interzum. Ook lichte materialen voor de interieurbouw en het verwerken van verlichting in meubelen zijn typische zaken die op Interzum zijn te vinden. Veelal gaat het om te laten zien welke mogelijkheden de nieuwe materialen in samenhang met functionaliteit, techniek en duurzaamheid.

Individualisering en digitalisering
Naast vernieuwing en verbetering van producten speelt ook duurzaamheid een steeds grotere rol. Dat leidt tot gebruik van duurzame(r) materialen en rekening houden met recycling en mogelijk upcycling. Op hoger niveau gaat het om achterliggende gedachten over hoe mensen in de toekomst gaan wonen en werken. Zo besteedt de beurs in kleine Sonderschauen aandact aan brede maatschappelijke trends als individualiseringen digitalisering.
Belangrijke doelgoepen van de beurs zijn producontwikkelaars, fabrikanten, designers en architecten.

Meer informatie: www.interzum.com


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten