Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Intirio bundelt producten tot ‘beleefwerelden’

Op de beursvloer van Intirio worden de verschillende productgroepen geclusterd en gepresenteerd als een vijftal ‘beleefwerelden’. Zo krijgen bezoekers een geconcentreerd overzicht van hetgeen ze bij de diverse exposanten kunnen aantreffen.

Aanstaande zondag begint in Gent Intirio. Op de beurs vindt de bezoeker meubel- en gordijnstoffen, vloerbedekking, bed- en badtextiel, raamdecoratie en producten voor op tafel zoals tafellakens en accessoires. Om deze vijf productgroepen -en dan met name de vernieuwingen hierbinnen- in kort bestek te belichten, zijn op de beursvloer aan de zijkanten een vijftal ‘belevingszones’ gecreëerd waar bezoekers de producten kunnen zien, voelen en uitproberen. Vanuit hieruit kan de bezoeker actief op zoek naar de verschillende exposanten van de getoonde producten in de onmiddellijke nabijheid.

Klik hier voor overzicht van de vijf beleveniszones

Fraai plaatje niet voldoende
Jarenlang werd uit het aanbod van beursdeelnemers een selectie gemaakt en getoond op een zogeheten trendplein. Iedere bezoeker kwam hier bij de ingang vanzelf langs en het overzicht van de verschillende trends met behulp van geëxposeerde producten werd hoog gewaardeerd door de bezoekers. Maar het zien van het fraaie plaatje betekende veelal niet direct een bezoek aan exposanten die materiaal voor dat trendplein leverden, zo bemerkte de beursorganisatie.

Directere verbinding
Vandaar dat nu gekozen is voor een directere verbinding tussen de uitgekozen producten en de afzender daarvan. Dichtbij de geclusterde producten, samengebald in ‘beleefwerelden, staan de standhouders waar de bezoekers de producten in volle glorie kunnen bekijken en waar zij tekst en kunnen krijgen van de exposant.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten