Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Intirio trekt meer bezoekers

Met 6650 bezoekers trok de twintigste editie van Intirio 30% meer bezoek dan in 2017. Een derde daarvan kwam uit Nederland. Intririo gaat verder als tweejaarlijkse beurs.



Beursorganisatie Easyfairs zegt met tevredenheid terug te kijken op de beurs in Gent. Het aantal bezoekers steeg met 30% waarbij aangetekend dient te worden dat dit jaar het segment raamdecoratie aanwezig was en vorig jaar gepland verstek liet gaan. Dit zal in de toekomst zo blijven en is de reden waarom de beursorganisatie heeft besloten om Intirio tweejaarlijks te maken. De eerstvolgende editie zal dus plaatsvinden in 2020. Het aantal exosanten bleef met 150 gelijk.

Mogelijk nieuwe beurs
In het tussenliggende jaar wordt gezocht naar wat anders, mogelijk een andere beurs. Want een tussentijds evenement voor het deel van de exposanten dat zich jaarlijks wil presenteren zou volgens organisator Easyfairs 'een volledig nieuw project worden (…) dat uiteraard niet onder de naam Intirio zou doorgaan.' Op afzienbare tijd zegt de organisatie hierop terug te zullen komen.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten