Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Intirio zoekt gericht contact met bezoeker

Van pure stoffenbeurs evolueert Intirio langzaam naar een beurs waar diverse interieurproducten worden aangeboden. Naast het aangeven van trends zoekt de beursorganisatie steeds nadrukkelijker naar direct contact met de bezoeker.

Begin februari wordt in Gent in Flanders Expo de vijftiende editie van Intirio gehouden. De beurs biedt vooral interieurstoffen en bedtextiel. Daarnaast behang en vloerbedekking (vooral karpetten en tapijt), aanbieders van hardware (fournituren), accessoires en nog wat aanpalende producten. Een belangrijk onderdeel van de beurs is het aangeven van de trends waarbij de bezoekers via een aantrekkelijke trendpresentatie een overzicht wordt gegeven van materialen, kleuren en structuren. Bezoekers waarderen dit en als extra is er op 2 februari na afloop van de beurs een lezing van trendwatcher Niek de Prest over ‘Trends in kleur en producten’.

Trendpresentatie
Deze lezing werd overduidelijk gekozen uit een drietal mogelijkheden die de beursorganisatie de afgelopen weken via de site aanbood. Voor deze besloten bijeenkomst, inclusief netwerkborrel, kun je via de site reserveren en de eerste 25 aanmeldingen zijn gratis. Ook voor de Intriro Retail Award, vorig jaar geïntroduceerd, wordt het publiek ingeschakeld. Bezoekers zijn voornamelijk retailers die direct contact hebben met de consument en zij kunnen in de trendpresentatie kiezen uit gelabelde producten. De ‘winnende exposant’ ontvangt de Retail Award en onder de stemmers wordt een iPad verloot. Stemmen gaat overigens ook via bij de presentatie aanwezig iPads.

Projectmarkt
Veel en digitaal contact zoeken gebeurt nu reeds via nieuwsbrieven en de nieuwe site. Ook hiermee wil de organisatie de dialoog met de bezoeker aangaan. Gezien de aanmeldingen tot nu toe zijn er geen grote verschuivingen te melden. Er is wat meer aandacht voor vloerbedekking en minder voor verf. Extra aandacht krijgen exposanten die zich richten op de projectmarkt, deze zijn te vinden in ene speciale ruimte onder de noemer Contract Square. Volgens de organisatie vervagen de grenzen tussen de projectmarkt en de consumentenmarkt, maar zijn met name technische ontwikkelingen eerst aanwezig in de projectmarkt. Op de beurs zal dat duidelijk zichtbaar zijn.

Beurs All4Home
Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in decoratie en presentatie is er goed nieuws. Tegelijkertijd met Intiro (1 t/m 4 februari) wordt in Flanders Expo de beurs All4Home gehouden, een vakbeurs voor decoratie, bloemen en geschenken. De beurs is opgedeeld in de segmenten All4Decoration, All4Flowers en All4Gifts. Naast het aanbod van exposanten, is er een Trendboulevard met noviteiten van exposanten, zijn er trendkamers, wordt tijdens de beurs het Europees Kampioenschap Bloemschikken gehouden en is er een Jong Talenten wedstrijd. Bezoekers van Intirio hebben gratis toegang.

Meer informatie: www.intirio.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten