Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Investeerder voor Arli Group en Hemsson

Investeerder AVerest Capital neemt een belang in de groothandels Arli Group en Hemsson om beide bedrijven uit te bouwen in de internationale home & living markt.

De Arli Group (bed- en badtextiel) en Hemsson (kerstverlichting en woonaccessoires) hebben een gezamenlijke investeerder gevonden in AVerest Capital. De drie partijen hebben zich verenigd in M Beheer bv die nu eigenaar is van beide groothandels. Met de kapitaalinjectie van AVerest Capital willen de Arli Group en Hemsson internationaal verder groeien. Beide bedrijven blijven onafhankelijk van elkaar in de verschillende markten opereren, maar samenwerking is mogelijk door bijvoorbeeld het bundelen van inkoop, logistiek en financiën, aldus een toelichting van Jeroen Achterhuis, (inmiddels mede-)eigenaar en oprichter van Hemsson. Hij is de commercieel directeur van de nieuwe onderneming, Peter Korver algemeen directeur.

Sterk in merken bouwen
Arli is leverancier bed-, bad- en huishoudtextiel en bekend van onder meer de merken Cinderella, Damai, DDDDD en Seahorse. Hemsson is bekend vanwege de Fairybell, een kerstboom met led-verlichting en het merk Ted Sparks (geurkaarsen, bed- en bodyproducten). Arli is sterk in de Benelux en Duitssprekende landen, Hemsson is wereldwijd actief. Hemssson is volgens Achterhuis goed in het bouwen van merken en deze kennis en kunde wil hij graag inzetten voor het nieuwe bedrijf. Hij is samen met Ariën de Winter van Arli en de investeerders van AVerest Capital de eigenaar hiervan.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten