Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Iran volop aanwezig tijdens beurs Domotex

Opvallend veel exposanten uit Iran staan momenteel in Hannover op Domotex, beurs voor vloerbedekkingen. De beurs begon precies op de dag dat officieel werd aangekondigd dat de economische sancties tegen het land kunnen worden opgeheven.

Politieke uitingen worden op vakbeurzen over het algemeen sterk gemeden. Handel is handel en daar moet de politiek niet tussenkomen. Vandaar dat bedrijven uit landen als Afghanistan en Iran al jaren op Domotex staan, de grootste mondiale vakbeurs voor vloerbedekking die ieder jaar in Hannover wordt gehouden. Van forse omvang zijn dit jaar de stands van een aantal Iraanse tapijtleveranciers op de beurs die afgelopen zaterdag begon. Diezelfde dag liet het VN-atoomagentschap IAEA weten dat de economische sancties tegen Iran kunnen worden opgeheven omdat het land zich houdt aan de in juli vorig jaar gesloten afspraak waarin Iran beloofde het kernprogramma af te bouwen. 

De vrijheden die Iran nu krijgt, hingen dus al langer in de lucht en het is opvallend hoe prominent een aantal tapijtleveranciers uit Iran zich nu presenteert. Forse stands met grote beelden en de nationale vlag verbeelden de trots van het land dat de bakermat is van het Perzisch tapijt. Op de foto de stand van Solomon Carpets, nieuwkomer op de beurs.

Zie ook: www.domotex.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten