Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Jef Wintermans van Modint naar SER

Jef Wintermans, directeur van de beleidsunit Economische en Technische zaken bij brancheorganisatie Modint, begint per 1 november als coördinator van het Convenant Duurzame Kleding en Textiel bij de SER.

Modint, de ondernemersorganisatie voor mode, interieur, tapijt en textiel, noemt in een persbericht de nieuwe baan van Wintermans ‘een unieke kans om de inspanningen die hij de afgelopen jaren heeft geleverd op het gebied van het IMVO-beleid voor de textielsector voort te zetten.’
Wintermans was een kleine 15 jaar directielid bij Modint en speelde een bepalende rol op belangrijke dossiers, onder meer op gebied van de Europese Handelspolitiek, mededingingsvraagstukken, brandveiligheid van textiel en innovatieprogramma’s voor de industrie. En, niet te vergeten, uiteraard op het gebied van Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO), een specifiek onderdeel waarvoor hij nu bij de SER (Sociaal Economische Raad) aan de slag gaat en van daaruit de overheid gaat adviseren.

Afscheid
Wintermans zal in december voor leden en relaties officieel afscheid nemen. Dat zal gebeuren na afloop van de Algemene Ledenvergadering van Modint in december.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten