Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Jeroen de Zwart nieuwe directeur groothandel INTR

Jeroen de Zwart begint per 1 september als directeur bij groothandel INTR. Hij is de opvolger van Harry Elshof die begin 2023 zich zal terugtrekken uit de organisatie.
 


Jeroen de Zwart.

Jeroen de Zwart (52) was voor zijn komst bij INTR directeur bij Fleurop, marktleider in het verzenden van bloemen en planten via een netwerk van bloemisten. Hij zal de komende maanden 'zij aan zij' werken met Harry Elshof (63) die begin volgend jaar zal vertrekken als algemeen directeur. De nieuwe directeur zal zich met name richten op verdere professionalisering, digitale transformatie en productontwikkeling, zo blijkt een persverklaring.

Integratie gslaagd
INTR is onderdeel van het beursgenoteerde Duitse bedrijf Uzin Utz en komt voort uit de samenvoeging van de groothandels Forinn en Bosgoed in 2019. Harry Elshof: 'Met de integratie van beide bedrijven is mijn missie geslaagd. Het is mijn persoonlijke keuze om mijn aandelen te verkopen zodat groothandel INTR voor 100% eigendom wordt van Uzin Utz Nederland. Er staat nu één veelbelovende organisatie met een prachtig assortiment, fantastische medewerkers en ambitieuze toekomstplannen.'

Landelijke dekking
INTR levert producten voor professionele vloer- en raamafwerking voor woning- en projectinrichting en parketspeciaalzaken. Naast het hoofdkantoor in Deventer zijn er 11 afhaalcentra verspreid over het land. De groothandel telt ongeveer 80 medewerkers.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten