Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Jongens houden van bier en meisjes van bloemen

Het is een cliché, maar deze foto - genomen vanaf een balkon en opgepikt via Facebook - bewijst het cliché: meisjes houden van bloemen en jongens houden van bier. De foto is gemaakt door een van de twee jongens die achter het bovenste balkon woont. Hij weet dat onder hen twee meisjes zitten en bevestigt daarmee de verschillen tussen de sexes. Jongens vinden een plastic tuinstoel handig, maar meisjes preferen toch iets mooiers en kiezen voor een ligstoel waarin je even een lekker momentje voor jezelf kunt creëren.

Uiteraard staat bij de man een fikse barbecue op het balkon voor grote lappen vlees, de onderbuurvrouw zal waarschijnlijk kiezen voor een fruitsalade of een verantwoorde groenteburger. Wat betreft de aankleding is de situatie duidelijk; de jongen kiest voor kaal, efficiënt en zo weinig mogelijk, het meisje gaat voor gezellig, fijn en huiselijk. Bovendien is het vrouwelijke balkon afgeschermd, terwijl het mannelijke balkon volledig open is en er zelfs geen bier- of voetbalvlag aan hangt.

Toch hebben de buurman en de buurvrouw waarschijnlijk een ding gemeen: ze willen graag de bloemetjes buiten zetten. Dat is niet te zien, maar een vermoeden.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten