Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kama Sutra IKEA belooft bevrediging in de slaapkamer

Met de 'ultieme gids voor slaapkamerbevrediging' lanceert IKEA een eigentijdse versie van de Kama Sutra. De Zweedse Kåma Sutra helpt 'om van je slaapkamer te houden.'
 


Met de moderne versie van de Kama Sutra verwisselt IKEA een aantal sexuele posities voor manieren om je slaapkamer in te richten. The Lotus Flower is 'een slaapkamer positie' die zeker 'je innerlijke behoefte zal bevredigen om je te verbinden met de natuur' door het gebruik van duurzame materialen en harmonieuze kleuren. The Widely Open verwijst naar een open kast die zo geweldig in je slaapkamer staat en The Climber brengt je tot grote hoogte vanwege de hoogslaper.
 


The Tiger Bridge
The Glowing Boudoir maakt van je slaapkamer 'een geweldige plek om te relaxen na een lange werkweek' en dat kan dankzij het gebruik van heerlijk bedtxtiel en een mooie kroonluchter aan het plafond. The Seated Desire is te realiseren door een bank aan het voeteneinde te zetten en The Tiger Bridge is een slaapkamer die je in 'een relaxte vakantiesfeer brengt met contrasterende exotische tonen'. Een houten bed en een hangmat met een pluche tijger moeten dit suggereren.


Digitaal boek
De diverse slaapkamer interieurs staan in een 'boek' dat digitaal is door te bladeren waarbij links de beschrijving en achtergrond van de 'slaapkamerpositie' staat en rechts de visualisering daarvan. Je kunt op pins klikken voor meer informatie over de verschllende producten.
Een aantal namen van de 19 inrichtingen is letterlijk overgenomen uit de Kama Sutra, andere zijn verzonnen. Het is volgens IKEA de weerslag van jaren onderzoek bij consumenten om iedere bedroom lover te helpen de hoogste graad van bevrediging te geven. In een video wordt het in kort bestek uitgelegd.
 


Doggy Style
Benieuwd naar nog wat inrichtingen voor optimaal genot? The Secret Treasure verwijst naar zaken in de slaapkamer 'die geheim moeten blijven' en leidt naar een bank/hocker met bergruimte die aan het voeteneinde van het bed staat waarin je spullen kunt 'verbergen'. Double Sided is een tweepersoons bed waarbij de twee helften apart zijn opgemaakt. Uiteraard ontbreekt The Doggy Style niet. Deze slaapkamerinrichting 'geeft iedereen comfort of je nu staat of ligt op vier poten' waarbij het baasje in bed mag liggen en de hond ernaast op een apart kussen op de grond.

Meer informatie: www.ikea.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten