Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kantoormeubelbeurs Orgatec loopt op rolletjes

De in oktober te houden kantoormeubelbeurs Orgatec groeit met 20% in omvang, zo laat de Koelnmesse weten.  Opvallend is de komst van tech giganten Microsoft en Samsung.

Ruim vijf maanden voor de beurs (25 t/m 29 oktober) in Keulen laat de organisatie weten dat de beurs ‘bijna volgeboekt’ is en dat er reeds 20% meer vloeroppervlak is verhuurd dan de vorige editie in 2014. De beurs toont de ontwikkelingen die er plaatsvinden op de werkvloer van kantoren en dat is meer dan het presenteren van een nieuwe kantoorstoel of mobiele werkplek. Het gaat om nieuwigheden en trends in meubilair, akoestiek, vloerbedekking, licht en de wijze waarop mensen in een kantooromgeving werken en willen werken.

Techniek
De brede interpretatie van werken in een kantoor weerspiegelt zich in de thema’s die de beursorganisatie formuleert: Contract, Mobile, Space en Office. Opvallend is de komst van grote bedrijven als Microsoft en Samsung die in eerste instantie niet direct te maken hebben met de kantoorinrichting, maar tegelijkertijd in hoge mate bepalen hoe werkplekken er uit zien. Bijna driekwart van de exposanten komt uit het buitenland, dat wil zeggen is niet-Duits. De beursorganisatie verwacht dat zo’n 50.000 bezoekers Orgatec zullen bezoeken.

Meer informatie: www.orgatec.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten