Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kapitaalinjectie voor online groothandel Orderchamp

Inkoopplatform Orderchamp ontvangt geld van investeerders om internationaal uit te breiden. Ook kunnen 'geselecteerde' winkeliers die bij het platform hun inkopen doen deze achteraf betalen.


Het inkoopplatform Orderchamp haalt een bedrag van ‘zes nullen’ op om internationaal uit te breiden naar België, Frankrijk en Duitsland. Ook krijgen 'aangesloten' winkeliers de mogelijkheid om pas na 30 of 60 dagen hun bestelling te betalen. Met die flexibele betaaltermijn kunnen de inkopers aankopen doen voor bijvoorbeeld nieuwe collecties zonder dat het direct negatief uitpakt voor hun cashflow. Leveranciers/merken die hun producten via het platform aanbieden krijgen zekerheid dat zij betaald zullen worden want Orderchamp staat garant voor de betaling aan de leveranciers.

Flexibele betalingstermijnen
De gunstige betalingstermijn is geen automatisme dat voor iedere winkelier/afnemer geldt; Orderchamp bepaalt vanuit het bestelgedrag, type producten en omloopsnelheid een bestedingslimiet alvorens een uitgestelde betaaltermijn wordt aangeboden.

Orderchamp
Orderchamp bestaat sinds september 2019 en is een inkoopplatform waar merken en inkopers worden samengebracht. Inkopers (winkeliers, webshops, agenten) kunnen via het platform inkopen doen zonder bijvoorbeeld fysiek beurzen of leveranciers te bezoeken. Via algoritmes zoekt Orderchamp naar passende merken voor de retailers waardoor deze effectief kunnen inkopen. De dienst is voor retailers gratis, merken betalen 18 procent commisie. Volgens Orderchamp zijn bij het platform meer dan 15.000 retailers en 1.000 merken aangesloten. Het aanbod bestaat uit de categorieën Home & Living, Mode Accessoires, Sieraden, Beauty & Health, Stationery, Kids & Baby en Koken & Tafelen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten