Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Karwei opent shop-in-shop bij Hudson's Bay

Bouwmarktketen Karwei opende gisteren een shop-in-shop in de Rotterdamse vestiging van warenhuis Hudson's Bay. Het concept zal er zes maanden aanwezig zijn.Het is voor het eerst dat Karwei een shop-in-shop bij een andere retailer opent. In Rotterdam vult Karwei op de derde verdieping van Hudson's Bay 200 m2 met verlichting, vloerbedekking, behang en raamdecoratie. Een deel van het assortiment wordt de komende drie weken ook geplaatst binnen een zogeheten studio-concept van Hudson's Bay. Binnen zo'n concept zijn producten te zien van steeds wisselende merken en retailers. Vorig jaar was bijvoorbeeld matrasleverancier Matt Sleeps een tijdje aanwezig in zo'n studio.

Bouwmarkt als woonwinkel
Volgens Laurens Miedema, manager marketing en communicatie bij Karwei, is de shop-in-shop een volgende stap voor de bouwmarktketen die zich steeds nadrukkelijker wil manifesteren als winkel waar veel  woonartikelen worden verkocht. 'De combinatie van de Hudson’s Bay-wooncollectie en de collectie van Karwei biedt interieurliefhebbers the best of both worlds in hartje Rotterdam.'

Pop-up stores
Karwei is als bouwmarkt de laatste jaren geleidelijk steeds 'decoratiever' geworden en probeert dat op verschillende manieren uit te stralen. In 2016 was er een pop-up store in de Kalverstraat in Amsterdam en een jaar later een 'city store' in Centraal station Utrecht. Op dit moment is Karwei aanwezig op de vt wonen & design beurs in Amsterdam.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten