Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kastenfabrikant Noteborn overgenomen door Vivonio Furniture

De Duitse Vivonio Furniture heeft de Nederlandse kastenfabrikant Noteborn overgenomen. Met de overname wil Vivonio vooral in de Duitssprekende landen de markt vergroten.

Het in Heerlen gevestigde Noteborn is specialist in maatwerkasten. Daarnaast maakt het bedden en salontafels. Noteborn levert is voornamelijk actief in de Benelux, met name in België. Op de Duitse markt zal Noteborn nauw gaan samenwerken met Staud, een van de bedrijven die valt onder de Vivonio Groep.

Gericht op groei
Vivonio bestaat sinds 2012 en is eigendom van een investeringsmaatschappij. Het startte met de koop van de bedrijven Maja (kantoormeubelen), Staud (slaapkamerkasten en bedden) en Sciae (woonmeubelen). Vorig jaar kwam daar Leuwico (projectmeubilair) bij en nu dus de overname van Noteborn. In 2015 lag de gezamenlijke omzet om 299 miljoen euro en werd de ambitie uitgesproken om binnen afzienbare te tijd te groeien naar 500 miljoen omzet door verdere acquisities. Totaal werken er 1300 mensen. Daar komen nu zeventig medewerkers van Noteborn bij.

Meer informatie: www.vivonio.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten