Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kijken, vragen stellen en shoppen op woonbeurs

De vtwonen & design beurs wil ‘wooninspiratie’ geven aan de bezoekers. Naast het aanbod van interieurproducten is er veel ruimte voor advies en is er een hal waar je woonaccessoires kunt kopen.Volgende week begint in Amsterdam de vt wonen & design beurs, voorheen bekend als de Woonbeurs. Ruim 250 fabrikanten, importeurs, groothandels, agenten, merken, ontwerpers, retailketens en winkeliers tonen ‘in alle woonstijlen de primeurs en trends’, zo laat de beursorganisatie weten. Naast het aanbod van interieurproducten is er veel ruimte voor advies. Vragen omtrent bouwen, verbouwen, inrichting en styling worden beantwoord door aanwezige experts.

Stijlhuizen
Vast onderdeel van de beurs zijn een aantal ‘huizen’ die zijn ingericht in de stijl van de woonbladen vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home, Stijlvol Wonen Landelijke Stijl. Dat zijn alle bladen van uitgeverij Sanoma die tevens eigenaar en organisator van de beurs is.

Direct kopen
Volgens de organisatie is er dit jaar ‘opvallend veel nieuws’ op het gebied van keuken en badkamers. Voor wie specifieke interesse heeft, zijn er acht ‘inspirerende routes gericht op badkamer, slaapkamer, keuken, woonkamer (ver)bouwen en vloeren. Ook zijn er lezingen, demonstraties en workshops. Nieuw is dit jaar een aparte hal met woonaccessoires die direct worden verkocht.

De beurs viert dit jaar het 25-jarig jubileum en wordt daarom volgens de beursorganisatie ‘extra feestelijk’. De beurs wordt gehouden van 3 t/m 8 oktober.

Meer informatie: www.vtwonen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten