Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kledingmerk Oilily lanceert behangcollectie

Lifestylelabel Oilily lanceert een behangcollectie voor adults, dit in navolging van de in juni gelanceerde collectie voor Young adults. Hiermee breidt het merk haar collectie uit in de breedte.

Behang voor adults? Oh là là, dat belooft wat. En dat voor een merk dat vooral bekend is van kleurrijke kleding voor kids? Het valt mee. In juni lanceerde Oilily een collectie behang voor young adults en nu zijn de adults aan de beurt. Geïnspireerd door vier oerhollandse locaties (het interieur van de huizen op Marken, de heide van Dwingeloo, frisse kleuren en pasteltinten uit Bergen aan Zee en het blauw van Delfts blauw) zijn er met de hand prints gemaakt en vervolgens gemixt met geografische patronen. Het geheel is gedrukt op hoogwaardig papier met linnenstructuur.

Kleurrijke kleding
Bij de eerder dit jaar gelanceerde kindercollectie, de young adults volgens Oilily, hebben de ontwerpers gespeeld met grafische vormen en structuren om de prints wat speelser te maken. Dat resulteerde in bloemen, stippen, strepen, een combinatie hiervan en geometrische motieven. Beide collecties werden ontwikkeld in samenwerking met behangfabrikant A.S. Création. Het behang is verkrijgbaar via behangspeciaalzaken. De kindercollectie is ook via diverse webshops te bestellen. Dat zal ook gaan gelden voor het volwassenen behang.
Oilily verkoopt naast kleurrijke en sterk gedessineerde kleding voor kinderen ook kleding voor vrouwen in iets minder uitbundige stijl. Plus accessoires en een groot assortiment tassen en portemonnees.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten