Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kleur bekennen met Bretz

 Het Duitse meubelmerk Bretz laat op de meubelbeurs in Keulen zien da je kleur moet bekennen. Dat gebeurt met kleurrijke meubelen en prikkelende teksten die er boven hangen.

Momenteel wordt in Keulen de meubelbeurs IMM gehouden. Vaste deelnemer hieraan is het Duitse cultmerk Bretz dat altijd opvalt met eigenzinnige meubelen en een bijzondere presentatie. Dat is ook dit jaar het geval. Aan de wanden van de stand hangen teksten die aangeven dat een beetje kleur in het leven veel fijner is dan een grijs bestaan.

Ieders zoeken naar blijheid zit recht onder je kont, staat er op boven een grijze bank (zie bovenste foto). Het is het enige eenkleurige zitmeubel op de stand want alle andere banken, kussens, poefs en stoelen barsten van de kleuren. Dat wordt geaccentueerd door de teksten die er bij hangen en deze zijn 'spontaan' met een spuitbus aangepast om de uitspraken nog sterker te maken.

Je zit lekkerder op een kleur die je mooi vindt, wordt dan Je zit (nog) lekkerder op een kleur dan je zou willen toegeven. De boodschap van de stand als geheel is: zeur niet, zeik niet, ga niet voor een saaie bank of stoel met een saai kleurtje want dat is helemaal niks. Het resultaat: bezoekers blijven staan, maken foto's, glimlachen en lopen even naar binnen voor een (gratis) kleurrijke cocktail. En een aantal gaat even zitten hoe dat voelt. Waarop anderen dat zien en denken: waarom ik ook niet?

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten