Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kleur en teak de tuinmeubeltrends voor 2014

Begin september toont de tuinmeubelindustrie de trends voor 2014 op de Spoga in Keulen. Veel kleur, de terugkeer van teak en verfijning van de mogelijkheden tot stoffering van de tuin.

Het lijkt vreemd om nu te kijken naar de tuinmeubeltrends voor 2014 terwijl de zomer van nog maar net is begonnen, maar vanwege de voor-productie moeten handelaren in de nazomer al bestellingen doen voor het jaar daarop. Want tuinmeubelen worden, in tegenstelling tot meubelen voor binnen, op voorraad geproduceerd. Toch is het onderscheid tussen meubels voor ‘buiten’ en meubels voor ‘binnen’ minder groot geworden en schuiven beide steeds verder naar elkaar op. Op de vakbeurs Spoga, van 8 tot en met 10 september in Keulen, zal dat te zien zijn.

Kleurenexplosie
Voor de komende editie, dus voor de producten van 2014, wordt het volgens de organisatie een kleurenexplosie in de tuin. Lila, blauw, groen en geel zijn dominante kleuren, maar iets anders kan ook. Teak komt terug, al dan niet in combinatie met staal terwijl meubelen van vlechtwerk over het hoogtepunt heen zijn. Naast de meubelen biedt de beurs aandacht aan outdoor kleden, parasols, verwarming, verlichting en een enorme keus uit barbecues. Hoewel dit voorjaar uitgesproken slecht was vanwege het weer, is de Duitse industrie optimistisch over het ‘Grillen’ want dat is wat consumenten willen, zo laat de beursorganisatie weten. Een barbecue op kooltjes, kan, maar een beetje outdoor kitchen is elektrisch of voorzien van gas.

Meer informatie: www.spogagafa.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten