Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kleur op het terras met Philips Hue buitenverlichting

Met de Philips Hue buitenverlichting kun je tuin en terras voorzien van licht dat je met een app  kunt bedienen. Van knalwit tot rood of blauw of 16 miljoen andere kleuren.

Na de al jaren bestaande 'slimme' verlichting voor binnen introduceert Philips nu Hue buitenverlichting. Wandlampen, spots en pilaartjes die weer en wind kunnen doorstaan kun je nu op afstand via een app bedienen en desgewenst voorzien van een kleurtje. Keuze genoeg: 16 miljoen mogelijkheden volgens Philips. Zo kun je de ideale sfeer creëren voor je barbecue of het fraai uitlichten van je tuin, aldus een begeleidend persbericht.

Van leeslicht tot discolight
Het systeem werkt net als het bestaande systeem voor binnen met een bridge die fungeert als schakel tussen tussen de verlichting en de smartphone of tablet. De bridge sluit je aan op het wifi netwerk en zo kun je via smartphone of tablet de verlichting aansturen. Zacht licht voor een zwoele zomeravond, wat feller licht om goed bij te kunnen lezen of knipperend gekleurd licht met en speciale disco-app; het kan allemaal. Nog wel even geduld hebben: de verlichting is pas in juli leverbaar.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten