Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Koel slapen doe je in het bos

Coco-Mat produceert bedden die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Om dat te benadrukken wordt een bed in het bos gezet. Dezer dagen een lekker koel plekje.

Vandaag wordt het heet en morgen nog heter. Daarna lijkt er verkoeling te komen, maar de zomer van 2018 zal geboekstaafd worden als zeer droog en zeer warm. Overdag is er nog enige verkoeling te vinden in de schaduw of aan het water, maar hoe doe je dat 's nachts? Veel mensen slapen met dit hete weer niet zo best. Toen deze foto werd gemaakt, wist beddenproducent Coco-Mat nog niet dat het zo heet zou worden dat zelfs bomen bladeren laten vallen. Het bladerdak – toen nog mooi groen – zorgt voor afscherming en koelte en een gespannen doek boven het bed geeft enige geborgenheid.

Luchtcirculatie
Daarvoor is de foto echter niet bedoeld. Coco-Mat produceert bedden die zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals rubber, zeegras, kokosvezel en katoen en deze foto moet dat natuurlijke element symboliseren. Volgens de leverancier zorgt het gebruik van de materialen niet alleen voor een goede lichaamsondersteuning, maar ook voor een goede luchtcirculatie. Dat laatste is op deze manier ongetwijfeld waar, maar het bed naar het bos brengen is een hoop gesjouw. Daar krijg je het warm van. En dan maar hopen dat er geen boswachter langskomt die je beboet wegens wildkamperen of iets dergelijks, 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten