Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Koper Oranje is trendkleur van 2015

Volgens verffabrikant AkzoNobel is Koper Oranje de trendkleur voor het komende jaar. Het vervangt de koele blauw- en groentinten van de afgelopen jaren.

Volgens AkzoNobel staat de kleur Koper Oranje voor ‘een positievere kijk op de wereld en een nieuwe focus op de ‘sharing economy’ trend, de economie van het delen. De diepe kleur sluit perfect aan bij roze en neutrale tinten, bij wit, andere oranje tinten en metallics zoals goud en koper en houttinten.’ Maar je kunt het ook simpeler verwoorden; ‘Koper Oranje belichaamt alle grote trends voor 2015’, aldus de verffabrikant.

Trendboek
De trendkleur van het komende jaar is onderdeel van het ColourFutures trendboek dat AkzoNobel onlangs lanceerde. AkzoNobel is de grootste verffabrikant ter wereld en volgens Ruud Joosten, managing director bij AkzoNobel Decorative Paints is het voorspellen van trends en kleuren een essentieel onderdeel van hun activiteiten. ‘Hierdoor kunnen we anticiperen op de wensen van onze klanten. Het is voor ons belangrijk om een vinger aan de pols te houden van ontwikkelingen op sociaal, economisch en designgebied. Dat is de reden dat we nu al voor het twaalfde jaar op rij dit wereldwijde kleurtrendonderzoek uitvoeren.’
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten