Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kor Rink commercieel manager Concepts & Companies

Kor Rink wordt commercieel manager bij formulehuis Concepts & Companies. Rink was eerder onder meer directeur Wonen bij retailorganisatie Euretco.

Rink start op start op 1 juni als commercieel manager bij Concepts & Companies en wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de formules Colors@Home, Profiel Verf & Behang, Voor Verf & Wonen en OTAK. Volgens Rob van Prooijen, directeur van Concepts & Companies, is Rink de juiste man op de juiste plek op het juiste moment. ‘De toekomst van de woonbranche is niet altijd even duidelijk, maar wij hebben de taak ons er met elkaar op voor te bereiden. Om alle ontwikkelingen voldoende aandacht te geven en overal op in te spelen, is tijd nodig. Door het aanstellen van Kor Rink in de functie van commercieel manager, kan deze aandacht gegeven worden.’

Historie in retail
Rink was docent aan de Academie voor Ondernemerschap, Marketing en Innovatie in Den Bosch, onderdeel van Hogeschool Avans.  Daarvoor werkte hij lange tijd in de retail en was hij acht jaar werkzaam bij retailorganisatie Euretco, laatstelijk als directeur Wonen. Daar stond hij onder meer aan de basis van het toenmalige Woonatelier concept van Decorette, een van de formules van Euretco. Ook werkte hij bij Blokker.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten