Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kruidvat lanceert 'wooncollectie' met Patty Brard

Winkelketen Kruidvat introduceert ‘From PB with Love’ , een 'wooncollectie' met onder meer wat meubels, een vloerkleed en behang. De spullen zijn alleen online te bestellen.

 

 

De collectie bestaat uit twee stoelen, twee bijzettafeltjes, een poef, een klein bankje, een vloerkleed, een behangprint en een grote hoekbank, in totaal negen items. De collectie wordt geïntroduceerd op de vt wonen & designbeurs die deze week wordt gehouden. De collectie is alleen via de site van Kruidvat te bestellen en is in oktober direct leverbaar. Daarna kan met een wachttijd van 8 tot 10 weken nabesteld worden.

 

 

Panterprint als kenmerk
De meubels uit de collectie komen niet uit China of een ander goedkoop productieland, maar worden gemaakt door meubelfabriek De Eekhoorn uit Zwaag.. Een panterprint is prominent aanwezig op de diverse producten. Blijkbaar is de combinatie Patty Brard – panterprint een goede match want Kruidvat lanceerde in februari 2020 een 'voorjaarsschoonmaakcollectie' met de BN-er en het daarin voorkomende wc-papier met panterprint bleek een verkoophit. Ook waren er al eerder 'PB-collecties' met tuinspullen, sneakers, sieraden en kleding voor rond de kerstdagen.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten