Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kwaliteit en innovatie centraal tijdens stoffenbeurs MoOD

Innovatieve materialen, technische oplossingen voor finishing en aandacht voor trends kenmerken MoOD. Op satellietbeurs Indigo kunnen bezoekers de nieuwste dessins voor stoffen, raam- en wandbekleding ontdekken.MoOD (11 t/m 13 september in Brussel) beleeft in feite haar 40e editie want het is de voortzetting van de beurs Decosit die in 1979 haar première beleefde en zich vooral richtte  op meubelstoffen. Interieurstoffen zijn nog steeds de hoofdmoot plus wandbekleding waarbij het accent wordt gelegd op innovatieve materialen. 

Innovatieve materialen
De 100 exposanten zijn onderverdeeld in drie groepen. Onder de naam Innovation Platform vindt de bezoeker innovatieve materialen en materialen die op een innovatie manier worden gebruikt. Bij MoOD Tech gaat het om bedrijven die zich bezig houden met nieuwe technieken, materialen, processen en garens voor technisch textiel. Het onderdeel Launch Pads biedt onderdak aan startende bedrijven en jonge designers. Hier ligt het accent op nieuwe talent, nieuwe concepten en nieuwe toeleveranciers.Lezingen
Hoewel de beurs fraai wordt aangekleed, ligt het accent op de producten. 'The product is the hero', aldus de beursorganisatie. Tijdens de beurs zijn er diverse lezingen en rondleidingen. Ook worden er prijzen uitgereikt (Blue Drop Awards) in diverse categorieën.

Indigo
Tegelijkertijd met MoOD wordt Indigo gehouden, een beurs waar zo'n honderd studio's en designers hun dessins voor de toekomst laten zien. Indigo begint echter al een dag dag eerder op maandagmiddag 10 september.

Locatie
MoOD en Indigo worden gehouden in Tour & Taxis, gerestaureerde pakhuizen in het centrum van Brussel. De beurs loopt van 11 y/m 13 september.

Meer informatie: www.moodbrussels.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten