Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Laatste marketday HTC

Maandag 7 juli is de laatste marketday in het Home Trade Center (HTC) i Nieuwegein. Na de zomervakantie bestaat het HTC niet meer en is het omgedoopt in De Woonindustrie.

De marketday vindt plaats in een centrum dat al behoorlijk leeg is want inmiddels is de verbouwing van het beurscentrum begonnen. De vloerbedekking is er deels al uit en in het atrium komt een betonen gietvloer. Het dak gaat er af en er komt nieuwe dakbedekking plus een betere airconditioning. De balie en entree zijn reeds verwijderd, net als de zitjes in het atrium. Dit allemaal vanwege de grootscheepse verbouwing om het centrum om te toveren tot iets nieuws wat zal moeten leiden tot een gebouw met een andere uitstraling en een andere naam. Want de naam Home Trade Center wordt veranderd in De Woonindustrie.

Nieuwe exposanten
Met ingang van de beurs begin september zal alles klaar moeten zijn en zal blijken of de veranderingen vrucht gaan dragen. Want met de veranderingen zijn een aantal exposanten vertrokken. Er schijnen ook nieuwe exposanten te komen, maar veel namen zijn nog niet naar buiten gekomen. Wellicht dat er op 7 juli meer mededelingen over komen. Die dag wordt afgesloten met een zomerbarbecue.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten