Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Leden VIA kiezen agent/importeur van het jaar

Op 23 mei houdt de Vereniging Interieur Agenten (VIA) in Zaandam de jaarlijkse agentendag. Op die dag zal de agent/importeur van het jaar worden gekozen.

De dag zal in teken staan van netwerken, ervaringsuitwisseling en beleving, onder het motto ‘Vandaag begint jouw toekomst’. Een belangrijk onderdeel van de dag is de verkiezing van de agent/importeur van het jaar. Een drietal genomineerden zal zich ter plekke presenteren voor een jury waarna de winnaar van de VIA-Award 2014 zal worden bekend gemaakt. Vorig jaar ging de titel naar Bart Brugman.

Presentaties
Net voor de verkiezing zijn er een tweetal presentaties die ook voor niet-leden toegankelijk zijn. Annelies Boonstra, category manager Wonen bij Bol.com zal de dag beginnen met de presentatie ‘Een nieuwe manier van woonshoppen’ en daarna zal Rogier Stoop, de directeur van vervoerder Jan Krediet, een presentatie geven met als titel ‘Een goede B2C-oplossing is uw visitekaartje.’ Daarna volgen de verkiezing, lunch en de jaarvergadering en de dag wordt afgesloten met een borrel en hapje.

Bezoek aan designbeurs
Na de jaarvergadering is er gelegenheid om en bezoek te brengen aan Design District, een beurs voor interieurdesign met 150 deelnemers, direct in een pand ernaast. Zowel de bijeenkomst van de VIA als de beurs worden gehouden op het Hembrugterrein in Zaandam. Tussen jaarvergadering en afsluitende borrel hebben de deelnemers aan de VIA-dag 2 uur de tijd om de beursvloer te verkennen. Gewoon even een luchtje scheppen kan ook; het parkachtige terrein behoorde vroeger tot Defensie en herbergt een groot aantal karakteristieke industriële panden. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 17.00 uur, tegen betaling, aansluiten bij het programma van de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten)

Meer informatie en voor aanmelding van de dag: www.via-agenten.nl

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten