Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ledenevent INretail wil dromen, knetteren en vonken

Op 24 november organiseert brancheorganisatie INretail haar ledenevent in Amsterdam. Het programma belooft ‘sprekers die zich door niks of niemand laten afstoppen om hun droom waar te maken’ en de bijeenkomst zal ‘vonken en knetteren van de inspiratie’.

INretail stelt zichzelf voorafgaand aan de bijeenkomst een aantal vragen: Waar staan wij in de retail, Waar gaan wij naar toe, Wie worden belangrijke speler, wie niet? Antwoord zal komen van een acht sprekers die het publiek willen informeren en inspireren. Sprekers zijn Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW), Ronald van Zetten (CEO HEMA), Ruud Hendriks (mediaondernemer), Rogier & Leopold (Bilder & De Clerq), Berend Ziengs (De schoenenfabriek), Leen & Bertus (Schorem Barbiers), Robin de Levita (theater- en televisie producent) en Ronald Snijders (De Alfabetweter).

Financiering voor MKB
Tijdens de bijeenkomst zal Jan Meerman, voorzitter van INretail, samen met Hans de de Boer van VNO-NCW bekend maken wie als ‘alaternatieve financierder’ voor het MKB zal gaan optreden nu bank zich extreem terughoudend opstellen als kredietverlener voor het MKB. 
De bijeenkomst (begin 13.30 uur) wordt gehouden op 24 november in Theater Amsterdam, een eerder dit jaar geopend nieuw theater, gelegen aan het IJ.

Meer informatie en aanmelden: www.inretail.nl/ledenevent2014

 


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten