Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Leegloop bij management Kwantum/Leen Bakker

Het rommelt aan de top bij Kwantum en Leen Bakker. Ilse Heemskerk, commercieel directeur bij Kwantum, stopt per 1 maart. Krap twee weken geleden werd bekend dat ceo Debbie Klein het veld moest ruimen.

Ilse Heemskerk kondigt op LinkedIn haar vertrek aan. 'Na zorgvuldige overwegingen heb ik besloten de Homefashion Group (moederbedrijf van Kwantum en Leen Bakker, red.) te verlaten en mijn inhoudelijke en leidinggevende kwaliteiten ergens anders tot hun recht te laten komen. Voor de volgende fase in de ingezette koers van de Homefashion Group voel ik me niet langer de aangewezen persoon om leiding te geven aan de commerciële organisatie en een vervolg bij HFG past nu niet binnen mijn persoonlijke ambities. Daarom heb ik besloten met ingang van 1 maart 2023 mijn functie neer te leggen.'

Grote schoonmaak 
Krap twee weken geleden werd bekend dat Debbie Klein, ceo van de Homefashion Group, per 1 maart zal worden opgevolgd door Albert Voogd. Recentelijk stapte ook ICT directeur Noël Manning op. Het lijkt erop dat Gilde Equity Management, eigenaar van de twee winkelketens, schoon schip wil maken nu de de eerder geplande verkoop van Kwantum en Leen Bakker niet is gelukt. 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten