Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Leen Bakker gaat banken en boxsprings leasen

Leen Bakker wil binnen een jaar komen met verschillende concepten waarbij consumenten banken en boxsprings kunnen leasen.

Volgens Debbie Klein, ceo van Leen Bakker, vindt de nieuwe consumentengeneratie bezit niet meer zo belangrijk zolang ze maar toegang hebben tot een product of oplossing. 'Daarom willen we binnen nu en een jaar een leaseconcept voor banken en boxsprings testen', zo vertelt zij in een interview in Retailtrends.

Diverse concepten
Hoe deze constructie eruit gaat zien, is nog niet duidelijk, maar een lage prijs is daarbij volgens Klein essentieel. 'Het hoeft niet zo te zijn dat we dat aanpakken zoals andere aanbieders. Er zijn verschillende modellen mogelijk: bij het een concept beschik je voor een vast maandbedrag over vijf producten en bij een ander lease je iets voor een jaar. We willen er onze eigen draai aan geven. Daar zijn we eigenwijs genoeg voor', aldus Klein.

Leasen van bedden en meubels
Het leasen van meubels of bedden is niet uniek, maar bestaat nog niet zo lang. Bij IKEA is het op beperkte schaal mogelijk, webshop Dekbed-Discounter.nl doet het sinds vorig jaar met boxsprings en banken, Auping denkt er al een tijdje over na om boxsprings te gaan leasen en introduceerde recentelijk een abonnement voor matrassen en Bedgarant was in 2015 de eerste die een leaseconcept voor boxsprings introduceerde.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten