Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Leen Bakker introduceert nieuw winkelconcept in Dordrecht

Op 14 maart opent in Dordrecht het eerste filiaal van Leen Bakker volgens een nieuw winkelconcept. Een industriƫle look, een gewijzigde routing en aandacht voor trends kenmerken het nieuwe winkelbeeld.

De winkel in Dordrecht heeft betonnen vloeren, metalen stellingen, warme sfeerverlichting en decoratieve wanden. Direct na de entree worden de nieuwste trendcollecties getoond. In de winkel worden bezoekers door verschillende inspiratiewerelden op het gebied van wonen en slapen geleid en om de paar maanden worden de collectie ververst. Volgens Leen Bakker voldoet de winkel op deze manier aan de behoefte van de klant om vaker van interieur te wisselen door kleur een accessoires aan te passen.

Pilotwinkel
Het filiaal in Dordrecht is de eerste winkel in Nederland waar het nieuwe concept wordt ingevoerd. Eerder gebeurde dat al in het Belgische Ternat, net ten westen van Brussel (zie foto). Het concept wordt dit jaar nog verder getest, daarna wordt bekeken hoe de formule wordt uitgerold in de overige winkels.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten