Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Lekker op een oor liggen met Van Gogh

Een dekbedovertrek met de afbeelding van een amandelbloesem of zonnebloemen, geïnspireerd op schilderijen van Vincent van Gogh. Beddinghouse maakt het binnenkort mogelijk.
 


Iedereen kent de schilderijen van Vincent van Gogh, zelfs al heb je ze nog nooit in het echt gezien. Zo zijn diverse schilderijen (of delen daarvan) te zien op t-shirts, rugzakken, stropdassen, horloges, schoenen, bekers, zeepdoosjes, tegels, rolkoffers en kerstballen. Binnenkort komen daar dekbedovertrekken bij.

Dekbedovertrek
Deze week lanceert bedtextielleverancier Beddinghouse een aantal dekbedovertrekken en kussens met afbeeldingen die geïnspireerd zijn op schilderijen van de beroemde schilder. Ze komen in Nederland officieel dit najaar op de markt en op de vorige week in Los Angeles gehouden beurs Licensing Expo was al een voorproefje te zien op een stand van het Van Goghmuseum.

Amandelbloesem
Links, hangend aan de wand, de Zonnebloemen in vaas. Rechts, als schilderij aan de muur, het herkenbare blauw van het schilderij Amandelbloesem dat ook als dekbedovertek verkrijgbaar zal zijn. In het midden in rood een vergroting van een ander schilderij van Van Gogh (bloeiende pruimenboomgaard) waarbij de Nederlandse behangfabrikant BN Walls  er een eigen interpretatie aan gaf.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten