Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Lekker slapen? De Belgische Slaapraad geeft tips

Vandaag is de Internationale Dag van de Slaap. De Slaapraad, een Belgisch samenwerkingsverband van matrasproducenten en retailers, start deze dag met een serie filmpjes waarin slaaptips worden gegeven.

Vandaag is het de Internationale Dag van de Slaap. Die begint ieder jaar op de vrijdag voordat de lente begint, aanstaande dinsdag 20 maart. Vandaag wordt er wereldwijd veel aandacht besteed aan slapen en slaapproblemen en De Slaapraad uit België besteedt er zelfs een hele week aan door hierover iedere dag een filmpje van 2 minuten te publiceren. Vandaag begint dat met een filmpje (zie boven) waarin wordt uitgelegd dat slapen een gedrag is en dat je dat gedrag zelf kunt beïnvloeden.

Zeven tips
Tot en met 22 maart volgt iedere dag een slaaptip van slaapexpert Annelies Smolders. Naast het filmpje van vandaag komen achtereenvolgens aan bod: Opstaan als het inslapen niet lukt, Kijk niet naar de duur van slaap!, Bijslapen?, De dagafbouw – slaaprituelen, Dutten en als laatste tip op dag 7: Alcohol en koffie. De filmpjes zijn te zien op de site van De Slaapraad, YouTube en Facebook.

De Slaapraad
De Slaapraad is een samenwerkingsverband tussen Belgische bedden- en matrasproducenten en retailers. Het doel is om de consument duidelijk te maken om iedere tien jaar de matras te vervangen. Dat wordt gedaan door jaarlijkse campagnes, veelal via de radio. Dit jaar wordt gekozen voor verspreiding via social media, met name om zo een jongere doelgroep te bereiken. Naast voorlichting aan het publiek verzorgt De Slaapraad intern cursussen aan aangesloten retailers. Dat zijn er momenteel een kleine 50. 

Meer informatie: www.deslaapraad.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten