Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Lekker-weer producten

Met het aanhoudende mooie weer zoeken mensen de buitenlucht en daar passen bepaalde producten bij. Lifestylemerk Fatboy heeft er een paar in de aanbieding, compleet met namen die bedacht zijn na een zonnesteek.

Nu het mooie weer na weken koude doorbreekt en voorlopig aanhoudt, gaan mensen massaal richting tuin, terras, balkon, strand, camping of waarheen dan ook. Dus gaan velen op zoek naar tafels, stoelen en andere buitenlucht producten. Fatboy, ooit begonnen met zitzakken voor binnen en langzaam geëvolueerd tot lifestylemerk met diverse producten voor binnen en (vooral) voor buiten lanceerde diverse producten die passen bij het lekker-ontspannen-zonder-opsmuk. De namen lijken ontsproten aan een geest die een zonnesteek heeft opgelopen. Of van iemand die dacht grappig te zijn.

Parasol voor de lol
Parasoladisido (langzaam uitspreken, dan snap je de herkomst van de naam) en Bouquetteketet zijn een tweetal parasols voor mensen die eens lekker de bloemetjes buiten willen zetten. Volgens Fatboy zijn het producten met een ‘vintage, romantische en poëtische look’. Goed om directe zoninstraling en een zonnesteek te vermijden.

Uitpuffen op de poef
Ongedwongen zitten kan op deze poef en vooral geschikt als het erg warm wordt. Althans, daarnaar verwijst de naam: Pfffh. De jacquard geweven stof is vuil- en waterafstotend en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Volgens Fatboy zorgt deze retrolook poef dat mensen een beetje close worden, weetjewel. ‘Hier kunnen minstens twee hippies - jong of oud - op plaatsnemen. Peace.’ 

Voor echte luiaards
De Lamzac Hangout is een soort combinatie van superzitzak en ligkussen. Je kunt er languit op liggen, maar opgevouwen heeft het de omvang van een rugzakje. Gebruiksklaar maak je het door het even in de lucht te houden en in een handomdraai luchtdicht af te sluiten. Ideaal voor mensen die naar een festival willen gaan en een eigen loungeplekje willen creëren. Voor wie het niet wist even een paar definities van een lamzak: iemand die lui en slap gedrag vertoont, lapzwans, luiaard, luilak, nietsnut, slappeling, geitenbreier, lamlul, lanterfanter, leegloper, slampamper, traag persoon. Deze benamingen worden door Fatboy overigens niet gebruikt voor promotiedoeleinden.

Lamp met een haakje
Fatboy heeft ook gedacht aan mensen die het ’s avonds nog gezellig willen hebben. Zo zijn er verschillende lampen waarvan de Edison de bekendste is, een lamp uit een stuk die zowel geschikt is voor gebruik binnen als buiten. Nieuw is de Lampie-on, een lampje dat net als een echte lampion een haakje heeft waaraan je hen kunt ophangen. Knipoog naar kapitein Haak uit Kuifje: ‘De stoere haak maakt Lampie-on tot de kapitein onder de hanglampen.’ Naast de standaard versie is er ook een uitvoering met ‘koperkleurige, sprookjesachtige kapjes waarmee je in een mum van tijd een 1001-nacht sfeer creëert.’

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten