Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Lekker zitten, maar waar?


Het retailmerk Rivièra Maison presenteert zich op beurzen graag als goede gastheer met een bar voor koffie, fris, versnaperingen en eventueel meer. Uiteraard kun je ook lekker gaan zitten in de her der staande meubelen. Of toch niet?



Rivièra Maison is bekend geworden met woonaccessoires, maar heeft sinds jaar en dag ook (grote) meubels in de collectie zoals banken, stoelen en kasten. Het bedrijf is sterk in het creëren van een ‘totaalplaatje’ wat veel mensen aanspreekt. Op beurzen zie je dan ook dat mensen relatief makkelijk de stand binnenstappen. Daar komt bij dat Riviera Maison gastvrij is met drankjes en versnaperingen.

Take a seat
Dat uitnodigende karakter werd op diverse beurzen onderstreept met teksten op de standmuur om toch vooral lekker te gaan zitten. Want Please sit down, Take a seat en Rest here for a minute zijn toch duidelijke uitspraken. Alleen een probleempje: de desbetreffende opgestapelde krukjes waren hiervoor niet echt geschikt. Zowel op bovenstaande foto van de in januari gehouden IMM in Keulen als de foto van hiernaast op de net afgelopen Ambiente in Frankfurt gaven hetzelfde beeld: ga zitten, maar doe het vooral niet echt.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten