Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Leolux on the road/auf der Autobahn

Meubelfabrikant Leolux maakt binnenkort per vrachtwagen een tour door Duitsland ter promotie van een nieuw model. Tot 21 oktober is er een speciaal busje onderweg als mobiele showroom. De showwagen is ingericht met bar, muzieksysteem en tapijt op de vloer.

De roadshow van Leolux start op 22 augustus en eindigt op 21 oktober. In die tijd worden de Duitse dealers bezocht. Centraal staat het nieuwe model Ascana, een bank naar een ontwerp van de Belgische designer Axel Enthoven. De bank heeft allerlei verstelmogelijkheden, iets waar Duitsers dol op zijn. De Ascana combineert duurzaamheid, subtiele luxe en een hoge functionele waarde, aldus Leolux. Een niet onbelangrijk onderdeel daarbij is aandacht voor de ergonomie.

Luxe en gezelligheid
Leolux on the road, beter gezegd Leolux auf der Autobahn, wordt gedaan in een speciale Mercedes bus. Deze is voorzien van tapijt, een boordbar en een geluidssysteem. Want naast luxe mag het ook best gezellig worden, zo vindt de meubelfabrikant uit Venlo. De introductie van  de nieuwe bank gaat vergezeld mit interessanten Handelskonditionen. Want de schoorsteen moet natuurlijk wel blijven roken.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten