Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Levend schilderij wint Red Dot Award

Het verticale plantensysteem LivePicture GO van het Nederlandse bedrijf  Mobilane is beloond met een Red Dot Award in de categorie High Quality Design. Het systeem heeft een geïntegreerd waterreservoir.



LivePicture GO is een 'schilderij' van levende planten aan de muur.  Het bestaat uit een recyclebaar  kunststoffen frame met twee verwisselbare cassettes waarin de planten worden geplaatst. Door een speciaal watergeefsysteem wordt de beplanting zo’n vier weken voorzien van water. Speciale indicatoren melden wanneer er bijgevuld dient te worden en wanneer het reservoir vol is. LivePicture GO is verkrijgbaar in wit, zwart, grijs en rood en is geschikt voor toepassing binnen en buiten. Het werd ontwikkeld in samenwerking met productontwerper QDP uit Duiven.

Groene wanden
Mobilane levert groensystemen op plekken waar je in eerste instantie geen planten zou verwachten zoals daken en wanden. Voor binnengebruik biedt het bedrijf onder meer groene wanden en roomdividers die zijn volgehangen met levend groen. Naast frisse licht zorgt dit ook voor betere akoestiek, stelt Mobilane. Producten van het bedrijf zijn te vinden in kantoren, ziekenhuizen, hotels en op vliegvelden. Het prijswinnende groensysteem LivePicture GO komt naar verwachting medio 2018 op de markt.

Meer informatie: www.mobilane.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten