Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Lezingen op beurs showUP

Tijdens de tweedaagse beurs ShowUP worden er verschillende lezingen gehouden voor bezoekers. Iedere dag zijn er vier presentaties waarbij zowel trends als concrete toepassingsmogelijkheden aan de orde zullen komen.

De lezingen vormen een vast onderdeel van showUP en de organisatie noemt het zelfs 'één van de leukste onderdelen' van de beurs. Op beide beursdagen (29 en 30 januari) zijn er achtereenvolgens vier lezingen.

Om 12.00 uur vertelt Mariko Naber, hoe een webshop je winkel kan versterken en vice versa. Ze geeft de e-commerce trends van 2023 en laat zien waar grote kansen liggen voor meer zichtbaarheid, klanten en verkoop. Plus tips die je meteen zelf toe kunt toepassen.

Om 13.00 uur geeft trendvoorspeller Jan Agelink zijn visie over hoe de toekomstige winkel flexibel en adaptief kan zijn. Hij doet dat aan de hand van de vier grote trends uit de trendzone op de beurs die hij heeft samengesteld. Daarin staan producten van beursdeelnemers en jonge designers.

Om 14:00 uur presenteert social media expert Kirsten Jassies haar nieuwe boek Tiktologie. Aan de hand van voorbeelden met betrekking tot fashion, retail en interieur wordt uitgelegd hoe je zelf korte video's op Tiktok en Instagram maakt waar mensen graag naar kijken.

Om 15.00 uur zal styliste en kleurenexpert Marie-Gon Vos haar licht laten schijnen over kleurentrends en het gebruik van kleur in de winkel, op kantoor of een project.

De lezingen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers en duren gemiddeld zo'n 45 minuten. De lezingen zijn volgens bovengenoemd schema zowel op 29 als 30 januari.ShowUP wordt gehouden in Expo Greater Amsterdam, voorheen bekend onder de naam Expo Haarlmmermeer.

Meer informatie: www.showup.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten