Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Lezingen tijdens beurs Heimtextil

Tijdens de Heimtextil zullen een groot aantal lezingen worden gehouden, gericht op een specifieke markt of een speciaal publiek.

Op alle dagen van de beurs (8 t/m 11 januari in Frankfurt) lezingen plaatsvinden, verspreid over diverse locaties. Veel lezingen worden meerdere malen gegeven op verschillende dagen. Wat komt onder meer aan de orde? Interieur- en consumententrends, de toekomst van meubelstoffen, materialen en patronen, duurzaam ontwerpen, de natuur gebruiken als creatieve bron, textielapplicaties in 3D en innovatieve mogelijkheden met digitaal printen. Deze lezingen (en nog meer) worden tijdens de gehele beursperiode gehouden in de hallen 8.1, 9.1, 10.1 en 11.1.

Lezingen rond slapen
Van dinsdag tot en met donderdag zijn er lezingen gericht op architecten en hospitality, bij te wonen in 9.1 en 11.1. Op de laatste dag is er speciale aandacht voor jonge talenten.
Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in zaken rond bedtextiel, bedden en slapen zijn er alle dagen diverse lezingen die per dag een specifiek karakter zullen hebben. Op dinsdag gaat het om slapen en 'digitaal', woensdag gaat het om slapen en sport, donderdag om s;apen en hospitality en de laatste dag ligt de nadruk op slapen en duurzaamheid.

De lezingen zijn in het Engels of Duits. Kijk hier voor het complete programma.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten