Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Lezingen tijdens Interieur Collectie Dagen

Tijdens de medio september te houden Interieur Collectie Dagen treedt een aantal sprekers op. Zij zullen bezoekers inspiratie en inzichten geven, zo stelt de beursorganisatie.

Volgens de organisatie willen beursbezoekers niet alleen kennisnemen van nieuwe producten, maar hebben zij ook behoefte aan 'inspiratie en nieuwe inzichten'. 'Uit ons onderzoek kwam naar voren dat de onderwerpen interieuradvies, kleurentrends, retailtrends en virtuele showrooms hierbij het meest gevraagd worden. Daarom introduceren we dit jaar een Inspiratietheater met deze thema’s' zegt Ivo Horn, marketing event manager van Interieur Collectie Dagen.

Sprekers
Kleurexpert Saskia Huiting geeft een presentatie over de kracht van kleur, Harry Bijl, 'innovatiemanger' bij brancheorganisatie INretail, belicht een aantal trends in de retail, Jim Zagwijn spreekt over 'de impact en ongekende mogelijkheden van Virtual Showrooms en Augmented Reality voor de woning- en projectinrichting' en onderneemster en auteur Kristel Groenenboom 'vertelt op een indrukwekkende manier over de uitdagingen in ondernemen en de vooroordelen die ze daarin tegenkomt.'

Doelgroep beurs
De Interieur Collectie Dagen, voorheen Vakdagen Parket & Woninginrichter geheten, is volgens de organisatie een beurs voor woning- en projectinrichters en interieurstylisten. Aanwezige productgroepen zijn harde en zachte vloeren, gordijn- en meubelstoffen, fournituren en gereedschappen.
De beurs wordt van 16 t/m 18 september gehouden in de Evenementenhal Gorinchem in de gelijknamige stad.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten