Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Lezingen, workshops en tours tijdens Heimtextil

Tijdens de beurs Heimtexil is er een uitgebreid programma met lezingen, workshops, discussies, rondleidingen en andere activiteiten naast een aanbod van 2.900 exposanten.

Wie op de beurs Heimtextil (9 t/m 12 januari in Frankfurt) meer wil doen dan het bezoeken van een aantal standhouders kan kiezen uit een uitgebreid aanbod van extra activiteiten. Tijdens de beurs zijn er een groot aantal lezingen, workshops, expertpanels met discussie, rondleidingen en is er op 10 januari een groot congres over ontwikkelingen rond digitaal printen.

Rondleidingen
Dagelijks is er een rondleiding binnen de Trendshow waar tekst en uitleg wordt gegeven over de (te verwachten) trends voor de komende tijd. Ook zijn er regelmatig rondleidingen voor architecten, een gewilde doelgroep die de beurs graag in de watten legt. Dat sluit goed aan bij het nieuwe beursonderdeel Interior.Architecture.Hospitality dat zo'n 400 deelnemers telt.

Breed aanbod
Iedere dag zijn er lezingen, sommige worden meerdere malen gehouden, andere slechts een enkele keer. Het aanbod hierin is breed en varieert van materiaal innovatie, storytelling en lifestyle trends bij consumenten tot duurzame producten in de hotellerie en samenwerking in de textielsector om de duurzaamheid te vergroten. Kijk voor het volledige programma op de site.

Meer informatie: www.heimtextil.messefrankfurt.com

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten