Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Lichtinspiratiedag voor verkopers verlichting

Maandag 1 december organiseert de stichting WoonWerk een ‘Lichtinspiratiedag’ voor verkopers in de woon- en verlichtingsbranche. Deelnemers krijgen uitleg over lichtkennis, lichtadvies, licht & kleur en LED-verlichting. 

Consumenten halen veel informatie van internet, onder meer over verlichting. Ook kun je tegenwoordig al online complete lichtplannen maken, iets waar voorheen een echte specialist voor nodig was. Tegelijkertijd is ledverlichting nog steeds in ontwikkeling en daarover is nog veel onduidelijkheid, zeker bij consumenten. Tegelijkertijd staan speciaalzaken in verlichting onder druk en zijn er meubelzaken die juist meer aandacht besteden aan verlichting. Mede tegen deze achtergrond organiseert de stichting WoonWerk in Nieuwegein een zogeheten lichtinspiratiedag voor verkopers in de retail.

Viertal thema’s
De dag bestaat uit een viertal lezingen/workshops. Lichtprofessional Ellen Goulmy, verbonden aan de Lighting Design Academy, behandelt de belangrijkste begrippen om je klant professioneel lichtadvies te kunnen geven. Teus Koteris van Osram gaat dieper in op de techniek van ledverlichting en de effecten daarvan. Na de lunch laat kleurenpsycholoog Marcel Lucassen interactief zien wat de invloed is van licht op een kleur en lichtarchitect Berry van Egten sluit af met een prikkelende presentatie over het verkopen van licht met als prikkelende centrale vragen ‘Waarom een lichtadvies? Consumenten weten toch alles al?’ De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Kosten en aanmelden
De dag staat in principe voor iedereen open en richt zich op verkopers in de woon- en verlichtingsbranche. De kosten voor ondernemers en verkoopadviseurs in een woonwinkel of en verlichtingsspeciaalzaak zijn 39,50 euro. Overige deelnemers betalen 75 euro. De dag wordt gehouden in De Woonindustrie in Nieuwegein, voorheen Home Trade Center.

Meer informatie en aanmelden: www.werkeninwonen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten