Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Lief! lifestyle maakt doorstart

Lief! lifestyle is overgenomen door de Duitse Kids Fashion Group. Hiermee maakt het merk een doorstart nadat het vorige maand failliet ging.

De Kids Fashion Group (KFG) neemt de retail, wholesale, online verkoop en logistiek over van Lief! lifestyle. Daarnaast start het concern per direct met de productie en distributie in licentie van de kledingcollecties van het merk. De overige productgroepen als bodycare en fietsen werden al in licentie geproduceerd en vallen eveneens onder de doorstart, zo meldt de site Retailnews.nl vandaag. De oprichters van het merk, het ondernemersechtpaar John van den Herik en Yvonne Woudstra, blijven bij het label betrokken. Zij zullen zich verantwoordelijk houden voor onder meer het design en de branding van het merk.

Conceptstore en webshop
Klanten zullen niet zo veel merken van de overname, zo is de verwachting. De conceptstore in Sliedrecht en de webshop blijven naar verwachting geopend. De toekomst van de stadswinkels en outletvestiging in Bataviastad zijn nog onduidelijk.
KFG is onderdeel van Kanz Financial Holding (KFH), dat onder meer ook labels als Marc O'Polo en Miss Sixty in bezit heeft.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten