Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Life Style Event bij De Korte’s Woonsfeer in Laren

Aanstaande zaterdag houdt winkelier De Korte’s Woonsfeer een feestelijke bijeenkomst in verband met het 45-jarig bestaan. Onderdeel is een modeshow waarin klanten de hoofdrol spelen.

In de modeshow zal onder meer kleding worden geshowd die is ontworpen door couturier Frans Molenaar. De hiervoor gebruikte stof is gordijnstof uit de collectie van leverancier Vadain die eerder dit jaar een speciale Frans Molenaar gordijnstoffencollectie introduceerde. Daarnaast zullen tijdens de modeshow creaties worden getoond die gemaakt zijn door klanten van winkelier De Korte’s Woonsfeer. Diverse leveranciers stelden hiervoor gratis stalen beschikbaar die klanten in de winkel konden afhalen en daarmee zelf aan de slag moesten.

Complete outfit van gordijnstof
Volgens eigenaresse Joke de Korte wordt het een leuke modeshow. ‘Iemand komt met een schort, een ander met een broek, weer een ander heeft een complete outfit gemaakt en een meisje van 10 heeft een jurk gemaakt. Totaal lopen er 14 mensen mee.’ Naast de modeshow is er een kapper uit het dorp aanwezig, verleent een schoonheidssalon medewerking, zijn er sieraden te zien en is er een styliste aanwezig om gratis interieuradvies te geven. ‘En we gaan ook nog knoeien met tapijt’, aldus De Korte. Dit wordt gedaan door Belakos, leverancier van het makkelijk reinigbare SDX tapijt. Oranje is present met demonstraties van diverse schoonmaak- en onderhoudsmiddelen voor meubelen.

45-jarig bestaan
Het ‘Life Style Event’, zoals de dag is genoemd, is een uitvloeisel van het 45-jarig bestaan van de zaak uit het Gelderse Laren. Eigenlijk was dat vorig jaar het geval, maar vanwege een groot aantal activiteiten is besloten om dit jaar er ook nog gedeeltelijk bij te betrekken. Tijdens de dag hebben klanten ook ruimschoots de gelegenheid om ‘de nieuwe collecties meubelen, slapen en woningtextiel van De Korte's Woonsfeer voor een complete sfeervolle inrichting’ te aanschouwen, aldus een persbericht.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten