Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Light + Building afgelast en verschoven naar 2022

Light + Building stond gepland voor maart dit jaar en werd verschoven naar september. Gezien de onzekerheden rond het coronavirus heeft organisator Messe Frankfurt besloten de tweejaarlijkse beurs voor verlichting en gebouwtechniek definitief te cancelen en pas weer in maart 2022 te organiseren.
 


Gezien de wereldwijde situatie als gevolg van de pandemie die het coronavirus veroorzaakt, de restricties rondom grote evenementen en wereldwijde reisbeperkingen is besloten om Light + Building voor dit jaar definitief van de kalender te schrappen. De beurs in Frankfurt zou begin maart worden gehouden, maar werd op 24 februari vanwege het oprukkende coronavirus afgelast en verschoven naar eind september. Dat leek op dat moment een veilige datum, maar Messe Frankfurt wil het zekere voor het onzekere nemen en heeft besloten de beurs definitief niet te laten doorgaan. In 2022 zal daarom de volgende editie van Light + Building plaatsvinden dat een cyclus van twee jaar hanteert.

Grote beurs
In Duitsland geldt tot eind augustus een verbod op het houden van grote evenementen en Light + Building is een zeer grote beurs en trok in 2018 ruim 220.000 bezoekers. Social distancing is met zulke aantallen onmogelijk en de beursorganisatie zegt dat de veiligheid voor exposanten en bezoekers momenteel niet kan worden gegarandeerd. Ook nu kosten maken als voorbereiding op de beurs die mogelijkerwijs niet mág doorgaan wil de organisatie voorkomen.
De nieuwe datum voor de beurs is 13 tot en met 18 maart 2022.

Meer informatie: www.light-building.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten