Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Linoleum als lambrisering

Forbo introduceert Marmoleum Onto the Wall, een 2,5 millimeter dikke linoleum die als lambrisering op de muur geplakt wordt. Forbo denkt vooral aan scholen als afzetmarkt..



Volgens Forbo komt lambrisering terug in de scholen. Gangen, trapportalen, klaslokalen en aula's van scholen staan bloot aan de activiteiten van wilde en onachtzame scholieren met vervuiling en beschadiging tot gevolg. Door linoleum op de muur te plakken wordt dat tegengegaan en daarom introduceert Forbo Marmoleum Onto the Wall. Dat is een lijn die overeenkomt met een viertal Marmoleum varianten die tot op heden verkrijgbaar was als vloerbedekking.

Minder onderhoudskosten
Het product is kras- en slijtvast, gemakkelijk schoon te houden en kan zowel als lambrisering als tot aan het plafond worden aangebracht. Het is makkelijk schoon te houden en voldoet volgens Forbo aan alle brandveiligheidseisen. Door te spelen met diverse kleurmogelijkheden kun je zelfs 'een onderwijsruimte optimaliseren,' stelt Forbo. Esthetiek en functionaliteit gaan zo hand in hand. Bijkomend voordeel is volgens de vloerenfabrikanr dat het product zorgt voor minder onderhoudskosten omdat je beschadigingen van wand kunt voorkomen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten